web analytics
Gå till innehåll

Eksem som lever sitt liv

Den första vårmånaden har kommit men det är kallt fast solen skiner. Jag tvättar för fullt idag. Så tråkigt men ett måste. Dock så är det ju skönt när det väl är klart.

Jag har fått eksem på mina händer. Jag har ju atypiska eksem o h tål inte nickel. Kontakt eksem är svårt att få bukt på. När det väl har börjat inflammera så har man svårt att få det läkt. Jag är dessutom diabetiker som gör att sår inte läker så fort. Att ha kontakt med vatten när man har eksem där man även har öppna sår är ingen höjdare. Jag smörjer och smörjer men det blir inte bättre för det. Ska se hur det blir denna veckan. Blir det inte bättre så får jag gå till doktorn.

Har även så ont i min rygg. Det går från nacken och ner till höfterna. Jag försöker tänka mig för att inte göra mer än vad jag egentligen orkar. Går så där. Men det blir i alla fall i mindre takt så att säga.

Jag vaknade I morse med tankar på Carina. Jag vaknade med ett leende men sedan kom verkligheten ifatt mig och leendet försvann fort. Kommer man någonsin vänja sig vid att hon inte längre finns här?

Min näst yngsta son fyller snart 18 år. Stor dag för oss alla, men mest för min son tror jag. Han längtar. Snart har jag vara ett minderåriga barn. Det innebär att jag börjar bli gammal. Hujedameg! Men varje år har sin charm sägs det.

Nu ska ner och ta min tvätt. Jag önskar er alla en fin dag. Kram kram!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.