web analytics

En älskad liten prinsessa

Vaknade i natt och tänkte jag måste se om min äldsta son har hört av sig för efter samtalet igår så anade jag att det snart var dags för liten. Då hade min son skrivit att de var på väg in till BB för vattnet hade gott. Klockan var då 23:20. Sedan gick det fort för 02:58 var hon född. En liten goding på 3252 gram och 49 cm lång. Så fruktansvärt söt!

Så nu har jag 3 älskade barnbarn. Jag är en mycket stolt farmor! Det var rätt så roligt att hon föddes idag för hon kommer dela födelsedag med sin gammelmormor. Sedan är det 100 år sedan min mormor föddes. Inte på dagen och inte på månaden men väl på årtalet. Min mormor skulle fyllt år i Januari.

Flickan ska heta Alizia Susanne Lilian.

Ett stort GRATTIS till dom blivande föräldrarna.

2 Replies to “En älskad liten prinsessa”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: