web analytics
Gå till innehåll

En dag i Kalmar

Hela dagen har gått åt i Kalmar. Var hos min samtalskontakt. Vad skulle jag gjort utan henne? Jag har gått hos henne i snart 10 år och hon vet nog mer om mig än vad jag själv vet. Det var skönt i alla fall att få prata av sig lite idag. Efter mötet med henne så gick jag och min dotter Stéphanie och letade upp en vårjacka till henne. Hon hittade en vit jacka och en tunn skinnjacka. Den vita var supersnygg men vitt är vitt. Sen har hon alltid velat ha en skinnjacka och denna var snygg den med så det blev den. Efteråt så gick vi för att få oss något att äta.

Sitter och tittar på Robinson Love Edition nu. Just nu ä det reklam så då satte jag mig här. Det ska bli sängen efter detta programmet för jag är helt slut, De stora barnen har studiedag i morgon men de fyra minste ska gå då de går här i Borgholm. Sen är det ju ledig dag på fredag så det blir lite längre helg och det är ju skönt.

Ha en fin kväll mina vänner.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.