web analytics
Gå till innehåll

En dag med några turer

Det har snöat nästan hela dagen. Det var tack och lov uppehåll när jag följde med Stéphanie till vårdcentralen. Hon fick ta en blodprov för att se om hon är allergisk mot något födoämne. Vi får svar i veckan förhoppningsvis. Stéphanie åkte till skolan efter hon var klar där. Jag gick hem och sedan började vita flingor falla ner från himlen. Inget roligt men jag ska ärligt erkänna att det ser fint ut när man tittar ut, men jag vill inte vara ute i det. Det har vart lite kaos i Göteborg läste jag. Bara inte ovädret kommer hit.

Jag trodde jag skulle vara på ett möte på skolan idag vid 9 på morgonen så jag lämnade återbud med min dotter. Beatrice ringde sedan och sa att det var igår mötet var. Jag har blandat ihop dagarna. Jag skyller på att jag har en sjuk son hemma. Pontus var hemma idag med men i morgon kan han nog gå tillbaka till skolan. Nu blir mötet på torsdag i stället.

Hampus hade tid hos optikern idag och han var jätteduktig. Han är lite översynt som barn oftast är men då Hampus har det jobbigt med huvudvärk så blir det glasögon. Han testade några stycken och valde själv vilka han ville ha. De var fina på honom. Om ett år ska han kolla sin syn igen. Han kan ju ha turen att synen är bättre på honom då.

I morgon fyller min näst äldsta son år och jag har inte handlat något än. Det är så svårt och veta vad man ska ge när de blir 19 år. Jag har lite funderingar på vad jag ska ge men är inte riktigt överens med mig själv än. Jag får se vad det blir för något.

Nu är det sängen som gäller. God natt och sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: