web analytics
Gå till innehåll

En duktig fotbollspelare till son

Jag måste ju skryta innan jag går och lägger mig. Min näst äldsta son spelade match med pojklaget mot alla tränarna (vuxna spelare). Hela laget var duktiga och det blev 6-4 till pojkarna och Robin gjorde 3 av dom så han gjorde ett Hat trick idag. Han är jätteduktig på att spela fotboll. Han är 14 år och går nu upp till att spela med B-laget.

Robin är killen i de blåa kläderna. 
Alla spelarna är samlade. Inte bara 96:orna utan även de stora killarna och de små killarna.

Vi köpte den där soffan som jag skrev om i går. Den är på plats i rummet och det blev ett mycket större rum. Nu kan barnen leka och titta på tv eller bara sitta och läsa om de vill. På kvällen blir det en säng om man nu vill det. Det finns även en vanlig säng i rummet så i stället för två sängplatser tidigare så finns det numera tre- Inte helt fel kan jag säga. Bra att ha när barnen får någon kompis som sover över.

Nu i kväll har jag och Fredrik sett en film och till filmen hade jag risbräck. Jag fann dom i affären idag och jag fick en sådan nostalgi känsla. Risbräck fick jag alltid av mammas förman som hon hade då jag var barn. Jag sprang runt och sålde kvällsposten och när jag kom till mammas förman och sålde en tidning till henne så fick jag alltid pengar och en riskaka. Jag var bara tvungen att köpa några av dessa riskakor. Då jag var barn så fanns dom som en kaka som till exempel vanligt choklad. Dessa jag köpte såg ut som små kuddar och de var så goda. För goda 😉

Jag säger god natt och sov gott. 

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”En duktig fotbollspelare till son

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: