web analytics
Gå till innehåll

En lång dag idag

Idag är det saknadens dag. Jag saknar min stora son som blir 18 år idag. Vi firade honom i veckan på Cinderella men jag saknar honom iaf. Hade varit roligt att få uppleva denna dagen när den är tillsammans med honom. Jag saknar min andra son. Min snart 15 åriga son. Det är inte klokt vad tiden går fort! Min dotter Stéphanie är hos en kompis och det är även Beatrice. Jag har alltså bara 3 barn hemma. Det är lugnt och det är tyst. Inte för att de andra barnen håller låda men det märks när 4 är borta. Det blir verkligen tomt.

Jag saknar min pappa. Han fick inte uppleva sitt första barnbarns 18 årsdag.Ja han har barnbarn som föddes innan min son men vad jag menar med första barnbarn är att min son var det första barnbarn som han fick följa sedan födseln. Jag kommer ihåg hur stolt pappa var när han fick se sitt barnbarn för första gången. När vi hade kommit hem så dagarna efter var det torgmarknad i stan och jag såg en sådan söt dress till en bebis pojke. Jag sa att jag tänkte köpa den.

Vi går åt vars ett håll och gör våra respektive ärende, jag och mamma och pappa. När jag sedan kommer till torget så ser jag att den söta babydressen är borta. Lite besviken gick jag mot bilen och satte mig i den. Väl där så ger pappa mig en påse som jag fick sa han. Det var samma babydress som jag hade sett på torgmarknaden. Pappa hade alltså köpt den för han visste att jag ville ha den till André. Det tyckte jag var gulligt gjort.

Det blir även första julen utan pappa. Vi brukade hämta hit honom om det gick. Gjorde det inte det så gick vi till honom. Förra året så ställde alla taxi bilar in för det gick inte att köra för all snö som kommit. Vi fixade mat och tog barn och mat i pulkor och gick till pappa. Vi firade hos honom i stället med hemma lagad julmat. Det var faktiskt riktigt mysigt.

Kan pappa se hos därifrån han är just nu så kan han se en familj som saknar sin pappa, morfar och svärfar.

Kvällen har sakta men säkert kommit och jag tycker att dagen har känts mycket lång. Inget finns det på tv heller. Jo Så mycket bättre och det ska jag se men sedan är det väl inte så mycket mer. Jag tycker att tv kunde ha ansträngt sig mer och sänt fler bra program nu när det nalkas jul. Fina julfilmer hade inte varit fel. Jag hoppas Sound of music sänds i år. Det gick alltid förr. Varje år den 25 december så visste man att den fina långfilmen kom. Nu har jag den på både video och dvd så vi kan se den ändå, men med de avgifter man betalar för att ha tv så tycker jag att något borde ingå i den summan.

Det fattar inte jag egentligen. Man måste ha box för att se på tv. Man betalar tv avgift och boxavgift. Räcker det inte med en avgift? Om man nu måste ha box så borde tv-innehavet vara inräknat i det priset anser jag.

Men men. Så är livet. Önskar er alla en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”En lång dag idag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: