web analytics
Gå till innehåll

En lång dag på stan

Vilken fin dag det har varit idag. Jag kunde inte låta bli att gå ner till stan, men jag skulle egentligen har låtit bli. Det gick nämligen över 600 kronor bara av att promenera ner till Storgatan. Jag inhandlade några julklappar. Man hittar alltid något när man är ute och går.

Det här med julklappar är inte klokt egentligen. Till jul kan man nästan köpa vad som helst och slå in till barnen. De kan få dyra saker som man annars inte handlar. Varför ska de få så mycket på en och samma dag och sedan vara utan resten av året? Kan det vara för att pengarna är slut eller?

Men man ser faktiskt barn som får en massa året om. Varför undrar jag. Vad är det som de barnen saknar egentligen? Ja inte materiella saker för det har de gott om. Jag värdesätter hellre en kväll med familjen än en massa saker som bara ligger där efter ett tag.

Min högsta önskan denna jul kan inte gå i uppfyllelse, men jag skulle gett allt för att få den. Det är att få fira jul tillsammans med min pappa. Det går inte och han finns ändå bland oss, men jag saknar att prata med honom. Jag saknar hans skämt och våra stunder som vi hade tillsammans. Pappa var inte bara en pappa. Han var länken till vad jag är idag. Pappa pratade ibland om sin barndom och sin ungdom. Vad som hände och hur saker och ting blev. Hur det kunde ha blivit.

Jag satt alltid intresserad av att höra om pappas liv för det var så intressant, men det var även mycket sorglig. Pappa försökte dock se det positiva i det negativa och han levde i nuet fast ibland blickade han tillbaka. Som vi alla människor gör. Sista fredagen vi hade tillsammans så satt vi och pratade om dåtiden. Varje gång jag gick därifrån så visste jag inte om det skulle bli den sista stunden, men varje gång jag gick så var pappa frisk i det sjuka så att säga. Det var inget som visade att det snart var dags att säga farväl.

Ja jag saknar min pappa och det mycket. Han kommer att vara mycket saknad nu till jul.

Oj då. Där gick tankarna iväg lite. Jag pratade om julhandling. Det var några affärer som jag gick in i och nu har jag 3 kassar med saker som jag ska slå in. Naturligtvis så har mina döttrar haft både tejp, sax och etiketter. Tejp och sax kan jag ordna men etiketterna är borta. Förmodligen får jag köpa nya men det får bli i morgon.

Jag och Fredrik var och åt på pizzerian i stan. Det höll på att bli en väldigt dyr middag. Det skulle gå på 165 kr men tjejen glömde och slå ut ett pris så det blev 7 hundra tusen plus lite till.- Vilka dyra pizzor! Det rättades till tack och lov 😉

Jag gick ner till stan. När jag var där så ringde min yngsta dotter och frågade om jag kunde komma med gympa kläder. Jag gick hem och hämtade. Tog cykeln och for iväg till skolan och sedan tog jag en ny tur i stan. Sen var det hem med sakerna och sedan iväg igen för att hämta barn på dagis och skola. Hem med sakerna och sedan fick jag kaffegäst. Mycket trevligt får jag säga.

Nu sitter jag här och har planerat att göra ingenting. Men jag måste komma på vad vi ska ha för mat. Jag vet inte och fantasin är slut. Några idéer någon?

Jag fick hem min filt som jag van hos manson dust. Den var superfin. Bild kommer senare. Ha en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: