web analytics
Gå till innehåll

En sjuk Hampus

Vaknade i natt av en gråtande pojke. Hampus stod i dörröppningen och var riktigt ledsen. Jag for upp och frågade vad som hade hänt. Han hade ont i  magen stackaren. Han fick ligga i vår säng men det blev inte mycket till sovande. Första dagen i skolan skulle det blivit idag men han fick börja terminen sjuk. Han har sovit hela dagen så här långt. Jag har sprungit in i sovrummet flera gånger under dagen för att titta till honom. Jag gjorde varm chokladmjölk till honom som han drack lite av, sedan fick han en panodil. Jag hoppas att han inte får mer ont senare när han har vaknat. Han får bli hemma i morgon med.

Under tiden har jag tvättat, men hamnade själv en stund under täcket. Sov inte själv så bra i natt samt att jag själv känner mig frusen. Nu är jag uppe igen och väntar in så att min tredje maskin tvätt ska bli klar. Man har att göra oavsett om man mår bra eller inte. Hampus skulle ha kollat sin syn idag här i Borgholm men de ringde i morse och sa att optikern var sjuk. Sa att det var min son med så jag fick en ny tid på måndag.

Tvillingarna började också skolan idag. Beatrice hade inte sovit så mycket i natt hon heller men det blir så efter lov. Speciellt om man har sovit halva dagarna och varit uppe hela nätterna. Det tar sin lilla tid att vända tillbaka dygnet. Man säger åt dom att lägga sig och sen lägger man sig själv. Man hoppas på att de faktiskt lägger sig för att sova och inte lägger sig för att kolla serie. Vad tror ni lockar mest? Nu stryps Internet kl 00:00 och räcker inte det så ändrar vi tiden till tidigare.

De har ändrat reglerna för mediciner till barn under 18 år. Inte själva medicinerna utan betalning för mediciner till barn under 18 år. Numera får man recept belagda medel gratis till alla barn under 18 år. Jag blev överlycklig för jag har ett astmabarn och medicinerna till astma kostar. Jag hämtade ut i går av ett värde på över 2000 kr. När jag och Stéphanie gick ner till apoteket så pratade vi om detta. Jag tycker det var ett bra alternativ att göra det gratis till alla barn för det finns dom som inte har råd att betala ut sina mediciner alltid. Nu blir inga barn lidande för det i alla fall.

Igår kväll var det dans kring julgranen på torget. Julen skulle dansas ut. Alla barn fick korv med bröd samt en liten godispåse. Det var meningen att jag tänkte gå ner med barnen men blev fast vid spisen så Tove och tvillingarna gick med de två små. De kom hem frusna för det var jättekallt ute. ändå hade dom haft vantar och mössa på sig. Vi har ingen snö men kallt som attans är det. Jag längtar till värmen nu!

Ni får ha en fin dag mina vänner. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: