web analytics
Gå till innehåll

En skön ny scarf till våren

Det är vår och det är då man vill vara ute så mycket som möjligt. Speciellt då vintern varit kall och mörk. När vårens vindar smeker ens hud så känns det svalt efter solens första strålar har ljust upp min dag. Då sveper man gärna något svalt om sig. En vacker sjal till exempel. Jag fick nyligen hem en röd scarf från en sida som man hittar här, webbutiken heter S&H och har ett helt nytt utbud med vårnyheter för dam. Scarves i alla möjliga färger och material är jättebra att ha flera stycken av, speciellt på vårkanten när vädret är lurigt och mycket fram och tillbaka som det är nu. Den kan även ha funktionen att tillföra en snygg kontrastfärg eller ett mönster till de övriga kläderna vilket passar bra till just vårkläder.

Jag älskar rött och blått och naturligtvis så blev jag ju glad när jag såg att denna butik hade just dessa färgerna i sitt sortiment. Jag testade som sagt sjalarna så fort jag fick hem dom och materialet är mjukt och skönt. Jag testade dom en kväll efter en dag som bjöd på soligt väder. Det var riktigt skönt att få en sjal omlindad om axlarna. Jag kommer få nytta av mina som jag fick hem. Jag och min dotter går med våra hundar varje kväll och en sjal om halsen en sen sommarkväll kommer göra gott.

 

 

Scarves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: