web analytics
Gå till innehåll

En speciell dag idag

Idag för 30 år sedan blev jag mamma för första gången. Jag var 21 år gammal och blev lämnad av barnets pappa veckan innan. Dagen innan ((den 9:e) så hörde jag porten öppnas och jag hörde rösten av min före detta sambo. Jag blev rädd och skyndade mig till min ytterdörr för att se vart han skulle gå. Han gick in till grannen. Jag pustade ut. Samtidigt som det var obehagligt att han fanns en vägg bort.

Men under trippen till min ytterdörr så hörde jag ett ploppljud. Jag tyckte det kändes lite obehagligt. Jag gick och lade mig för jag var så trött. Kände att jag skulle sova som en stock, men vaknade tidigt på morgonen. Det var blött i sängen. Tänkte aldrig att det var vattnet som höll på att gå. Jag hade inga sammandragningar, och sedan var barnet inte beräknad att komma förrän den 5 januari.

Jag pratade med kvinnan på BVC som fanns på området. Hon rådde mig att åka in. Så jag gjorde mig i ordning och pappa körde mig in till BB. När jag kom dit så sa dom att vattnet gick och att det snart skulle bli en bebis. Dock så hade jag inga värkar. Kom dom inte igång så skulle dom sätta igång dagen efter. Vilket blev den 10 december.

Jag blev igångsatt och från det dom satte igång det hela tills han var född så tog det 4,5 timmar. Jag födde ett vackert gossebarn. Han vägde 2400 gram och var 44 cm lång. Han födde 4 veckor för tidigt men ändå kunde jag åka hem tre dagar senare.

Jag var en stolt mamma. Jag ÄR en stolt mamma! Till alla mina barn!

Min 30-åriga son har levt ett tufft liv. Med tanke på hans bakgrund och erfarenheter så trodde jag inte att han skulle bli 30 år. Ångest! På hög nivå. Mitt livs värsta mardröm! Men nu är han 30 år och lever ett bra liv tillsammans med sin sambo. Äntligen så har han hittat hem. Det känns så.

Ett stort GRATTIS till dig min älskade son ❤️ Jag hoppas att du har fått en fin dag. Önskar dig en fortsatt fin dag/kväll. Älskar dig ❤️

Vi var där igår och gratulerade honom. Så roligt och komma dit. Man känner sig välkommen. Är så glad över att sonen har träffat en sådan fin tjej. Det är dom båda unnat att vara lyckliga.

Nej, nu ska jag mysa med mina barnbarn. Ha en underbar kväll mina vänner. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.