web analytics
Gå till innehåll

En stor dag för Hampus

Idag fyller Hampus 18 år. En skötsam kille som förgyller min dag. Han är en duktig musiker. Han sjunger och spelar både gitarr och keyboard. De flesta dagar under en vecka så vaknar man till sång och musik. Han sjunger nästan alltid. Jag är så stolt över honom.

Han kom till mig igår och sa att det inte var så länge sedan Han var 15 år. Det var inte så längesedan som han låg nyfödd på neonatal avdelningen. Han var störst men bland dom sjukaste. Jag fick diabetes undrar graviditeten och Hampus var ett så kallat sockerbarn. Han var stor. Han vägde 4260 gram och var 50 cm lång. En riktig goding!

Ett stort GRATTIS till dig Hampus på din stora dag. Jag hoppas den blir minnesvärd. Älskar dig!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.