web analytics
Gå till innehåll

Våren har kommit, men vart är värmen?

Vaknade I natt kl 02:33. Drömde så konstigt. Obehaglig. Jag var I stort sett genomsvettig och fick byta kläder. Kände mig så vidrig och längtade efter en dusch.

Dessa nätter är inte roliga. Drömmarna släpper inte taget om mig när jag har vaknat utan då kommer alla minnen och upplevelser till mig. Ja, kanske inte alla men det är tillräckligt många.

Det kan bli en dag som känns väldigt lång men jag ska göra det bästa utav den. Har inga planer alls för dagen så jag kommer ta den som den kommer. Plocka undan lite och bara vara. Ska försöka undvika vatten bara då jag har sådana sår på mina händer pga eksem. Jag får blåsor som sedan spricker och sedan får jag öppna sår. Jag smörjer och smörjer men det blir inte bättre. De värsta såren sitter på fingrarna. Att röra dom gör ont. Det är en långvarig process. Våren har kommit men kylan har stannat kvar. Jag vill ha värme nu. Min kropp behöver det. Kanske skulle mina eksem bli bättre då?!

I morgon fyller Hampus 18 år. Då har jag bara ett minderårigt barn kvar. Jag har stora barn nu. Dessa 18 år har gått fort men det är väldigt mycket som har hänt. När jag tänker på allt som hänt under dessa åren så känns det som en livstid. Men det har inte bara varit en del jobbiga år utan dessa år har bjudit till mycket glädje.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Jag önskar er en fin dag. Kram kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.