web analytics
Gå till innehåll

En stressad dag snart slut

Det har blivit kväll o jag är helt slut. Det har varit lite stressigt på jobbet. Ja redan på morgonen då barnen skulle lämnad. Fredrik åkte i väg tidigt idag så jag lämnade barnen själva. Det var bara 4 barn o de skulle lämnas på två ställen.

Pontus vill inte åka vagn så jag tog cykeln. Hampus o tvillingarna gick o jag ledde cykeln. Lämnade twinsen först o sen skulle jag gå med de små till dagmamman. Hampus gick så långsamt. Han hade hela dagen på sig tyckte han. Vi kom fram iaf så småningom men jag var framme då jag skulle varit i affären o öppnat.

Stressar mig därifrån o cyklar med ilfart till affären för att öppna. När jag kommer fram så är den redan öppen. Det sitter en kille där inne o han hade öppnat INNAN kl 9 på morgonen. Vi öppnar 09:30. Varför stressade jag för?

Killen gick o jag tog över. Det kom in cyklar som skulle bytas däck o slang. De skulle ses över o kollas växlar på. Jag fixade det o efter några cyklar senare så hade jag ont i mina leder i armarna. De tåler ju inte vad som helst nu förtiden.

Fredrik kom vid 12:30 ca o kl 13 satte vi oss på pizzaplaneten o åt en god pizza. Det var både gott o trevligt. Sen var det dags att jobba någon timma till. Jag hämtade barnen runt 15 draget o efter jag hämtade dom så gick vi till pappa o hälsade på. Han hade suttit ute o druckit kaffe i det sköna vädret idag.

Här har vi barnen. Pontus först. Sen har vi Benjamin, Hampus och Beatrice. På den 3:dje bilden har vi Benjamin och Hampus. På den 4:de bilden har vi Hampus och Beatrice. Beatrice blev målad på fritids idag. En söt liten fjäril har hon i ansiktet 🙂

Helt underbart har det varit. När vi gick från dagmamman så såg vi en liten snöplätt som låg på gräsmattan.

Så skönt o se denna lilla plätt faktiskt. Den påminde mig om att vintern är på väg bort o våren har kommit med stormsteg!

Barnen är i källaren med Fredrik nu. Han har ett hobbyrom där och där kör de tåg nu för fulla muggar.

Han har själv byggt det hela. Det är hus vägar och brandstation. Tågen kör och det växlar spår. Riktigt häftigt faktiskt. Fredrik är mycket duktig på sådant om jag får säga min mening.

Jag satt och surfade runt innan. Kanske är det många som redan vet det men för dom som inte vet kan ju få reda på det nu. Ni som bloggar o har facebook. Sök på NetWorkedBlogs. Lägg upp dina uppgifter o regga bloggen där så ser dina vänner när du uppdaterat. Man kan även få en widget som man sätter på sin blogg o där läsarna kan följa en. Jag har min här till höger. Vill du följa den så tryck bara på follow i rutan. Eller gå in HÄR:

Det kan locka till fler besökare då fler kan se bloggen och det är ju det en bloggare vill 😉 Iaf de flesta av oss.

Vill du få din blogg betygsatt av andra bloggare/läsare? Det kan vara ett bra sätt att visa upp sin blogg för andra o då kan andra få upp ögonen för ens blogg o börja följa den. Gå in på bloggbetyg.se. Registrera er blogg och vänta sen på att den läggs upp.

Vill ni ge min blogg en röst så tryck på bilden nedaför.

Har precis sett Anna Anka söker assistent. Jag har inte varit stor fan av henne precis men ändå kan man inte låta bli o titta o ärligt talat så ju mer jag ser på hennes program så ju mer börjar jag tycka att hon är ok. Hon kan sina saker. Kanske fick man fel bild av henne när hon var med i Hollywoodfruar.

I kvällens program så handlade det om social kompetens. Det var den killen som fick åka hem som jag trodde att det skulle bli. Rätt intressanta prövningar dom får göra. Man gör saker som man inte tror att man gör utan vissa saker gör man i bara farten.

Nu blir det Efterlyst o sen sängen.

Ha en fin kväll o sköt om er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

kram
Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: