web analytics
Gå till innehåll

Nygift omkom

Jag läste på aftonbladet att en nygift man omkom under hans semester med frun. Han gjorde en volt när han stod i havet med vatten upp till knäna. Hamnade fel o trillade på huvudet. Han omkom senare på sjukhuset.

Så tragiskt och så onödigt. Man får flera tusen frågor i huvudet men det finns inga svar. Man äventyrar sitt liv flera ggr i livet och man tänker inte vad som kan hända. Man tar livet för givet.

Det är inte alltid det kommer en morgondag. Man kan inte leva till det yttersta. Nu menar jag absolut inte att killen i artikeln tog livet för givet. Jag fortsatte bara mina egna tankar. Jag vet med mig själv. Jag skjuter upp saker o ting till morgondagen ibland. Sådant man skulle kunna göra idag. Ibland stannar man upp o tänker att varför göra det? Varför inte ta tillfället i akt?

Skrev häromdagen om en bok som inspirerat mig mycket. Det inlägget finns här. Boken heter Tillbaka till livet. Har ni inte läst den så gör det. Det är en verklighetsbaserad bok och den innehåller mycket smärta och gråt, men den får en verkligen att fundera på livet. Vad man har o vad som är viktigt. Iaf så gjorde jag det.

Jag skickar mina tankar till den omkomna mannens familj. Han efterlämnade fru och barn. Fruktansvärt tragiskt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: