web analytics
Gå till innehåll

En tröttsam dag

Amanda Todd. Det är namnet på en ung flicka som nyligen tog sitt liv på grund av nätmobbing. Hennes historia visar hur besatta vissa människor kan vara och den visar även hur hjärtlösa och kärlekslösa en del är. Det är en fruktansvärd värld en del lever i.

Det hon fick uppleva är något som tusentals andra ungdomar och vuxna människor får uppleva. Det räcker med ett litet misstag sedan är det kört. Jag berörs av denna flickas berättelse och jag hoppas hon idag har funnit frid.

Se hennes förklaring här. Den berör!

Vissa människor berör och det kan de göra fast man inte har träffat dom.

Idag är det lördag och jag har varit tillsammans med min familj. Jag har inte gjort så mycket kan jag säga. Två maskiner tvätt har jag fixat men det är också allt. Jag blev så trött i eftermiddags så jag gick och vilade. Jag somnade och sov bort två timmar.

När jag vaknade till så sa jag till Fredrik att vi går och köper lördagsgodis till barnen så piggnar man kanske till. Vi hann inte så långt. Vi fick ett telefonsamtal från en väninna som bjöd sig själv och hennes dotter samt mamma på kaffe. Det var mycket trevligt. Det är roligt med spontana besök.

Nu är det Körslaget som gäller. Jag slötittar mest för Anders Bagge åkte ut förra veckan.- Jag tycker inte att de andra är så bra. Jo Louise Hoffsten. Dock så tyckte jag att hon var sämre än Anders Bagge förra veckan så det är ett under att hon är kvar. Vi får väl se vem som åker ut denna gången.

Jag ska lägga mig i tid idag faktiskt. Ska upp tidigt i morgon och göra nytta i 4 timmar. Beatrice ska dansa i kyrkan så det missar jag tyvärr. Jag hade sett fram emot att titta på henne men glömde bort det helt totalt i stundens ingivelse. Det kommer dock fler tåg.

Ni får ha en fin lördags kväll

Intressant?

2 reaktioner på ”En tröttsam dag

  1. TIDSOPTIMISTEN

    Skönt med en liten eftermiddagsvila, det tog jag också idag 😉 Väldigt tråkigt med en där tjejen - kommunikation över nätet kan vara bra i vissa avseenden men det kan också bli så mycket missförstånd allrahelst för de unga 😉

    Kram Ullis

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: