web analytics
Gå till innehåll

En tur med ambulansen till akuten

I natt fick jag åka in till akuten där min dotter låg. Hon var hemma hos sin pojkvän i Kalmar och fick åka ambulans till sjukhuset. Hon hade bockat sig ner och fick sådan ont i sin rygg. Den hade låst sig och hennes känsel i ryggen hade försvunnit. Ambulansen kom och gav henne smärtstillande. Hennes pojkvän samt kompis ringde mig. Något trött och yrvaken så frågade jag Robin om han ville köra mig in till sjukhuset i Kalmar.

Väl där så väntade hon på en doktor som faktiskt kom rätt så snabbt ändå. Hon hade enbart väntat strax över en timma. Det är nog rekord. Det var inget allvarligt utan det är musklerna i ryggen. Hon fick utskrivet smärtstillande som är inflammationshämmande. Hon ska ta det en vecka. Går det inte över så får hon söka hjälp på nytt.

Själv är jag förkyld. Har ont i halsen och lever på halstabletter. Inget vidare kan jag säga. Inte ens kaffet smakar gott. Då är det illa!

Väntar hem mina två barnbarn. De har varit hos sin mamma i några dagar nu. Har saknat dom små liven. Ska bli riktigt roligt att få träffa dom igen. Jag hoppas att jag inte smittar dom bara. Sen o andra sidan så tror jag att det är dom som har smittat mig hahaha

Jag ska försöka kurera mig lite. Hoppas ni har det bra i alla fall. Solen skiner utanför. Hela 14 grader har vi. Det blir nog en vår i alla fall. Kram på er!

1 reaktion på ”En tur med ambulansen till akuten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: