web analytics
Gå till innehåll

En underbar helg är slut

Då blev det ännu en natt utan sömn. Det är inte konstigt man är trött om dagarna. Idag ska jag till dietistsköterskan. Det är dags för diabeteskontrollen. Har det en gång om året.

Vi var på badhuset med barnen i lördags. Det var knappt inget folk där. Det var en familj på fyra. Det var skönt och slippa trängas i duschen i alla fall.

Igår körde vi till Nybro till Dollarstore. Handlade hem lite till hemmet. Det behövs det med ibland. På eftermiddagen så tog vi en fika i trädgården. Det var varmt och skönt men inte så varmt som det var dsgen innan

Jag ska skriva brev till min äldsta son. Har både fått brev och skickat en del. Det var längesedan man skickade brev annars. Nuförtiden så är det ju msil man använder sig utav.

Saknar honom här hemma. Men vi träffas snart hoppas jag. Vi har bra kontakt mrd hans flickvän. Tack och lov för det. Jag har ett älskat bsrnbsrn som jag vill ha kontakt med. Hon är ju bara för söt det lilla livet.

Sen tycker bi mycket om Angelica. Min son har fått en fin flickvän. Mina tre äldsta barn har en partner och de är lika fina alla tre. Är glad att vi har en fin och öppen kontakt!

Jsg och Fredrik har 3 vackra barnbarn som vi har glädjen att ha i våra liv. Vi är rika på kärlek. Det är underbart!

Häromdagen gick jag,Tove med Nellie och Sebastian till hsmnen. Yog några foto och Google satte några filter och görbättrade mina foton. Google kan om den vill 😊

Ha det gott!

2 reaktioner på ”En underbar helg är slut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: