web analytics
Gå till innehåll

Ett lagom stort medicinskåp

God middag. Timmarna har gått fort. Jag har gjort i ordning min medicinlåda så jag har all min medicin på samma ställe. Jag ska ju läggas in på tisdag och ska ha medicinerna med mig. Det var lättast att ta en liten medicinlåda att stoppa det i. Jag funderar på att köpa ett medicinskåp. Helst ett som man kan låsa. Man har ju barn och jag vill hålla det säkert. Jag har en del mediciner idag och det blir fler efter operationen som jag ska göra nästa vecka. Det är inte enkelt att hålla reda på allt.

Idag har jag min medicin i en liten medicinskåp men jag behöver ett litet större då det blir fler mediciner. Jag vill ha dom undan från barnen och med ett medicinskåp som man kan ha ett lås på gör att jag känner mig tryggare. Man vet aldrig. Ett barn kan bli nyfiken. Tappar ut en medicinburk. Barnet tar tabletterna själv eller så kommer hunden och tar det. Jag vill undvika det. Idag har vi vår lilla box ovanför ett skåp och där når inte barnen. Inte ens om de skulle ta en stol. Men den boxen är precis lagom sto som det är nu så jag behöver definitivt ett nytt medicinskåp.

Ska leta upp en lagom stor på internet.

Mediinskåp

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.