web analytics
Gå till innehåll

Semester i allmänhet

Det börjar närma sig sommar och då ska man kanske lägga vintern bakom sig, men att tänka framåt är ju inte helt fel. För att åka på semester så måste man ibland spara och då måste man ju ibland ta tag om vissa semesterfirande i sommarvärmen. Jag är ingen vinterälskare. Långt därifrån, men jag skulle ändå kunna tänka mig att åka på skidsemester. Mycket är för att då väljer jag själv. Jag är inte tvingad att traska i snön.

Det finns en hel del skidorter i vår värld. Dock så har jag aldrig tänkt på att det finns skidorter i Italien. Man kan ju slå två flugor i en smäll då. Åka skidor och ta sig en tur runt Italien. Det är ju ett vackert land med många sevärdheter. Så varför inte? Jag tycker om att se saker som jag inte tidigare sett. Att se landet som det är. Kulturen, maten och allt vad Italien har ett erbjuda. Jag har inte varit i så många länder. Det har blivit Danmark, Tyskland och Spanien. Det är i och för sig fler länder än för många andra.

Spanien var ju härligt med deras stränder. Det är vad jag tänker på när jag tänker på Spanien. När jag hör ordet Italien så tänker jag direkt på kulturen. Deras affärer och städer som man vill ta en tur till. Sambon och några av barnen älskar ju att åka skidor så det kan ju bli till en fördel för hela familjen egentligen. Det är ju värd att tänka på. Har du varit i Italien?

Vad tyckte du bäst om med Italien? Har du varit på skidsemester där? Berätta gärna 🙂

2 reaktioner på ”Semester i allmänhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: