web analytics
Gå till innehåll

Ett stenskott är ingen rekommendation

Vintern håller i sig. Det är snö och det är kallt. Att åka ute på vägarna i detta vädret är inget som jag föredrar. Från bilen framför en så kan det skvätta från däcken och med snön kan det komma stenar som smäller på ens egen framruta. Det behöver inte vara snö för att göra det i och för sig, men mycket göms i snö. Vi har ett stenskott i vår framruta. En spricka som behövs göras något åt för man vet egentligen aldrig när rutan kan gå i sönder. Man tjänar på att laga ett stenskott i god tid. Är bilen minst halvförsäkrad så går det inte mer på än 0-200 kr. Det tar inte så lång tid att få stenskottet lagat i heller. Ca 30-45 minuter så man kan ju vänta under tiden. Jag vet att priserna kan variera beroende på vart man får det gjort men det blir billigare oavsett för det kostar mer att byta ut en hel ruta.

Tänk att en liten spricka kan göra så stor skada. Många kan tänka att det är en liten risk att en spricka orsakar en ruta som går helt i sönder men är olyckan framme så är den. Det är inte mycket som ska till så att säga. Det kan bli så mycket dyrare om man inte gör något åt det direkt och sedan är det mycket säkrare med. Tänk om rutan går i sönder medan man kör? Det är inget man vill uppleva!

Jag väntar just nu på att min man ska komma hem från sitt jobb. Tack och lov så jobbar han bara runt hörnet så ingen bil behövs dit!

 

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.