web analytics
Gå till innehåll

Födelsedagsfirande samt semester

Ja då var det måndag igen. Helgen har sprungit iväg. Jag har varit nere i Skåne över helgen. Min stora dotter Stéphnaie och jag åkte ner till Lund. Väl där så träffade jag André och hans flickvän. Vi tog en fika i affären intill stationen och sedan åkte Katty (André flickvän) hem. Jag, André och Stéphanie gick till hotellet där jag och André skulle vara över helgen. Stéphanie hämtades senare av sin syster. De skulle spendera helgen tillsammans. Det är roligt faktiskt att hon har kontakt med någon från sin pappas sida.

Jag och André skulle som sagt vara på hotellet och sedan hitta på roliga saker. På fredagen tog vi det ganska lugnt. Vi hyrde några filmer som vi tittade på och sedan köpte vi hem pizza som vi åt på rummet. Sedan på lördagen så åkte vi till Nova tillsammans med min mamma, min bror och hans familj. Jag hittade lite smått och gott. Ett par skor och lite lotion. Inte mycket men ändå tillräckligt. Det är roligt och bara gå och titta tycker jag.

Det blev mat sedan på Max men jag och André var fortfarande mätta efter frukostbuffén som vi åt så vi tog lite milkshake och glass i stället. Även det var ju mättande. Tre timmar tillsammans med familjen så skildes vi åt på bussen sen. Jag och André gick upp till vårt hotellrum och bara var. Vi såg en film och sedan spelade vi kort. Han skulle slå mig på femhundra, vilket han även gjorde en omgång. Men jag vann två av tre 🙂

André förlorade när jag gick ut och han inte hade fått ner några kort. Sen visar han sina kort och då har han på handen kort som han hade kunnat lägga ner nästa omgång. Lite taskigt läge för honom...hahahaha...men tur för mig.

Igår åkte jag ich Stéphanie hem igen. Vi hade timmarna för oss själva där i tåget. Stéphanie hade mycket mysigt med sin syster och jag mysigt med sonen. Det tog som sagt några timmar innan vi kom till Kalmar igen, men resan gick bra i övrigt. Väl i Kalmar så gick jag och Stéphanie runt för att se om vi kunde hitta det jag sökte som jag hade tänkt och ge Robin. Han blev ju 16 år i går.

De hade inte produkten någonstans inne på köpcentret utan vi fick åka till City Gross där vi hade sett den sist vi var där. Vi letade överallt och hittade inte den. Vi frågade en som jobbade där och det enda han sa var: Den ska vara runt hörnet vid TV:n. Någon TV såg vi inte runt hörnan men det jag letade efter låg i en korg gömd bland de större sakerna.

Vi köpte den samt lite andra saker till honom och sedan for vi iväg hem till Gerd och Roy där vi skulle fira honom. Han fick en högtalare till sin mobil. Den ser ut som en liten väska och du kan sätta den om armen eller om skärpet. Man sätter i mobilen i den och kopplar den till sladden som finns i den. Sedan har han en högtalare till sin mobil. Han fick två DVD filmer och en spelmus till sin dator.

Gerd hade gjort den fina tårtan. Robin önskade sig en chokladtårta och det var det han fick. Vi drack kaffe och satt och pratade. Det var jätte trevligt. I början i alla fall. Det blev mindre trevligt sen när vi skulle prata om sonens frånvaro tid på skolan.

Jag hoppas att han fick en fin födelsedag ändå.

Idag är jag hemma med de två minste barnen. De ville vara lediga. Benjamin däremot ringde och sa att han hade huvudvärk så han gick hem.

Nu sitter jag här något slut men ska fixa kaffe så jag kan bli lite mer pigg. Ha en fin dag!

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”Födelsedagsfirande samt semester

  1. Lotta

    Roligt att ni hittade det som pojken önskade sig.
    Sånt där är alltid känsligt att prata om hur ungdomarna uppför sig m.m. Men jag är säker på att det blev en fin födelsedag.
    Kramar!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: