web analytics
Gå till innehåll

Går sin egen väg

Då var hösten kommen. Det regnar och är allmänt grått. Tycker synd om småpojkarna som är tvungna att vara ute i detta vädret. De har i och för sig roligt med allt plask de kan göra. En annan sitter ju helt inne 😉

Jag skulle varit ute hos Elsa nu på morgonen men min svärmor ringde och sa att hon hade gått ut med henne nu på morgonen så jag behövde inte åka ut dit förrän vid middagstid sa hon. Det regnar så jag stannade hemma. Elsa är inomhus och hon klarar sig några timmar framåt.

Jag har inga planer för dagen alls. Det blir småplock och sedan ska jag försöka hinna med och göra de sista tackkorten. Det är inte många kvar nu. Sen blir det att leta upp alla adresser så vi kan skicka dom med. Det är lite jobb med det men det är roligt. I morgon har vi varit gifta i en månad. Tiden går fort.

Sitter här och tänker tillbaka på den dagen då vi gifte oss. Det var en underbar dag och inget som hände efteråt kan göra något åt det. Allt flöt på och alla var så glada och hade så trevligt. Det var verkligen en lyckad dag.

Idag bor inte min äldsta son hemma utan han flyttade till Skåne veckan efter bröllopet. Jag saknar honom och det är inte så konstigt. Han är min son och jag älskar honom. Han är vuxen och att han går sin egen väg.

Om 4 månader får jag en vuxen son till. Robin blir 18 år och han håller på och tar sitt körkort. Eller han läser teorin för han kan ju inte köra upp förrän han blir 18 år. Det var inte så längesedan han var bebis och låg i min famn. Jag förstår inte vart tiden tar vägen.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och lyssna på det porlande ljudet utanför. Det är rätt så skönt att sitta uppkrupen i en soffa när det regnar ute. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: