web analytics
Gå till innehåll

Häxjakt

De kämpar för sina barn men de står på var sin sida. Samtidigt som de kämpar för sina barn så kämpar de emot varandra. Hur man än vänder och vrider på det så gör dom det som de mest tror på och kämpar på.

På den ena sidan har vi Linneas mamma. Linnea säger sig ha blivit våldtagen av en äldre kille. Hans mamma säger att sonen är oskyldig och att pojkens advokat inte gjorde sitt jobb. Han blev nämligen dömd för våldtäkt.

Vad som är vad o vad som har hänt vet egentligen bara dessa två ungdomar, Linnea och Oskar. Men det som jag tycker är konstigt det är att den version som Linnea gav i polisförhöret gav Oskar med i sitt. Den ena vet inte vad den andra säger så HUR kan det då vara möjligt att båda två säger precis samma sak?

En fråga jag har som jag skulle vilja ha svar på. Sen är det skolavslutning och prästen välkomnar killen med öppna armar. Trots att han har besöksförbud mot flickan. Nu var inte flickan med på skolavslutningen men det visste ju inte prästen om.

Kyrkan är en öppen plats för alla men finns det inte gränser?

Oavsett vad som har hänt så tycker jag att det är fruktansvärt att vuxna människor driver häxjakt på en stackars flicka som redan råkat illa ut. JA. Jag tror att domen är riktig. Jag tror att pojken Oskar är skyldig till det han är dömd för.

Man kan hjälper inte en ungdom att gå den rätta vägen genom att gömma undan det som är fel. Den som hjälper en människa som har gjort sådana här saker stjälper den stackars människan med. Den personen är delaktig i det som KAN hända framöver isf.

Denna kille ska ha våldtagit en tjej till efter festen som var efter skolavslutningen. Vem bär ansvaret för den? Mer än Oskar då? Jo det är prästen anser jag. Han ska dock be Linnea om ursäkt. (Det är alltid något)

Oskar behöver ju själv hjälp. Han blir ett offer för dom som städar undan brottet.

Det var otroligt egentligen vad folk kan prata. De säger att Linnea hade sagt si o hon hade sagt så men INGEN hade hört det själv från Linnea. De säger att Linnea ljuger men man kan ju diskutera vem som ljög egentligen!Hur kan vuxna människor bara göra så? Borde inte de veta bättre?

Jag hyllar Linneas vän Amanda som vågade stå upp mot ett helt samhälle.

aftonbladet - aftonbladet - expressen - expressen - gp - dn

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: