web analytics
Gå till innehåll

Min groda som blev en prins

Jag har sett på Lets Dance o jag var kluven om vem jag tyckte skulle vinna. De var lika duktiga. Jag gillade Claudia. Hon var superduktig, men dansen Mattias och Cecilia gjorde var helt otroligt bra. Det var den med Mikael Jackson. De var så bra! Oavsett vem som vann så tyckte jag båda två var vinnare. Den enda skillnaden var egentligen var att Mattias gick hem med skon.

Idag har det varit mycket fint väder. Våren har hälsat på idag o jag hoppas den stannar. Vi stannade till på torget och tog glass. Ja inte jag. Jag är inte så glad för glass men barnen åt. En liten fågel hälsade på oss då.

Här går barnen glada o nöjda.

Japp. Det var bara fyra med. André var på annat håll och de två små var hos farmor och blev bortskämda.

Jag o tvillingarna gick o handlade idag o när vi skulle gå hem så hittade vi en groda på vägen.

Jag samlade på grodor som barn...skratt...jag fångade dom o gömde dom i en burk. Jag satte in dom i vård cykelförråd. Jag hade lock till min lilla skål men jag var ju rädd om min fångst så jag satte ju inte på locket helt. Jag var rädd om de stackarna. Jag borde a flrstått att grodorna inte skulle vara kvar dagen efter.

När jag träffade min sambo så kallade mina vänner honom för grodan. Han var grodan som blev min prins. Jag har försökt att fånga min groda o till sist så fick jag honom 🙂

Nu ska jag natta kudden. Kommer en dag i morgon o den innebär en massa hushållsarbeten.

God natt o sov gott!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

4 reaktioner på ”Min groda som blev en prins

  1. jennifher

    riktigt fina namn. oh, jennifer! fint, jag heter det.. fast heter jennifHer med H.. de är ja glad över att min mamma kom på, väldigt speciellt och fint 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: