web analytics
Gå till innehåll

Hembakat och fruktsallad

Då har alla bidrag gått och snart är det dags för röstning. Jag har gett mina röster så nu väntar jag bara på resultaten. Det fanns inte så många ikväll som jag tycker är värda att tävla för Sverige. Tacka vet jag förr som det heter!

I morgon ska vi umgås hela familjen. Med alla barn och barnbarn. Så härligt. Jag älskar min stora bullriga familj. Ikväll har vi myst med fruktsallad och sockerkaka. Jag blev sugen på det innan så jag slängde ihop två sockerkakor innan. Beatrice tog en. Sedan fixade hon och Stéphanie fruktsalladen. Det med kaffe satt väldigt fint.

Ni får ha en fortsatt fin lördagskväll. Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: