Gå till innehåll

Skridskotur i Iffehallen i Kalmar

Idag var vi i Klmar så barnen fick åka skridskor. De tycker det är roligt och jag älskar att få vara tillsammans med min familj så jag var glad 🙂

Det är skönt och ha sina barn samlade och det är härligt att se stora killarna för de visar att de verkligen tycker om sin brors barn. Härligt! Nellie blir 3 till sommaren och Alizia och Sebastian blir 1 i år. Det skiljer ett halvår mellan de bägge men det märker man inte när de blir större.

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt. Vi tittade på Melodifestivalen igår och enligt mig så var det fel låt som vann. Jag tyckte bland annat att Mariette var duktigare. Men man kan inte få allt här i livet.

Ikväll är det Farmen. En andreskämpe ska väljas. Förmodligen så kommer inte den människa väljas som jag vill ska åka ut med huvudet före från Farmen. Men det finns två till som jag vill ska åka ut så det är bara att hoppas det blir någon av dessa tre.  Lite tur ska man väl ändå få ha här i livet? 🙂

Ni får ha en fin kväll mina vänner. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: