web analytics
Gå till innehåll

Hur ska jag uppnå mina mål?

Tisdag morgon med allt vad det innebär. Jag har bestämt mig för att tisdagar ska bli den dagen då allt står stilla här hemma förutom middagen och allt jobb med hundarna. Jag behöver denna dagen till att bara vara. Terapin tar en hel del energi.

Det börjar bli allt kyligare om dagarna nu. Det är riktigt kallt ibland. Vintern är långt ifrån min favoritårstid det bara går att komma. Jag fasar för snön! Dock så kan jag ändå tycka att det kan vara vackert. När hösten är i full "blomning" så bjuder den på många vackra färger.

Ja träden är nästa helt nakna. Det är inte många löv man ser. Oftast så är marken täckt med dom istället. Men fast det kan vara vackert så här års så längtar jag till våren då allt blommar upp igen. Där allt får nytt liv.

Det är 2 1/2 månad kvar tills jag fyller 50 år. Jag har levt mer än halva mitt liv. Tiden som har varit har sprungit iväg men ändå så känns det som att jag levt ett helt liv i vissa situationer. När jag tänker på livet framöver så känns det som evigheter, ändå så vet jag att tiden i evigheten går otroligt fort.

Det gäller att fylla livet med det jag vill med andra ord. Vad önskar jag mig av livet? Vad vill jag fylla min vardag med? Hur ska jag uppnå mina mål? Vilka mål har jag? Ska kanske börja där? Kan ju vara bra i och för sig. Ja det är frågor som jag funderar ut svaren på.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Önskar er en fin dag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.