web analytics
Gå till innehåll

I väntans tider

Min dotter skrev ju en lapp till i morse om Tack för tian som hon inte fick 😉 (läs här). Jag skrev varsågod tillbaka. Får väl  höra om hon är lika sarkastisk nu när hon kommer hem. Jag ska inte säga något för jag har lärt upp henne själv hahahaha. Ironiska och sarkastiska svar är bra att ha till hands ibland.

Jag har bytt design som synes. Denna är lite mer stilren och jag tror att mina blogginlägg kommer i mer fokus nu. Jag älskade min andra design och jag har sparat den för att kunna använda den längre fram, men nu blir det denna för ett tag.

Jag kan ingenting om koder och så som finns i blogg mallarna men jag tar mig gärna en titt och försöker lära mig. Det tar sin lilla tid  kan jag säga. Jag ville ha en Gilla knapp och jag ville ha den strax under inläggets slut. Det tog en halv dag men jag tror att jag har lyckats. Får väl se efter detta inlägget har publicerats. Skam den som ger sig heter det ju.

Barnen har varit på skola och dagis idag och de tyckte det var roligt att komma igång igen. De små är hemma och jag väntar in tvillingarna och Stéphanie.

Jag måste berätta om min minsting som snart blir 4 år. Häromdagen när vi skulle lägga oss så låg han redan i sängen. Jag sprang upp och ner som vanligt för det var alltid något jag hade glömt bort. När jag väl lägger mig igen så säger Pontus: Vad är det med dig nu då?

Han säger det i en ton som skulle kunna låta som jag. Det var så vuxet och undrande. Barn är härliga med sina kommentarer. Hampus var så rolig idag när vi hämtade han på dagis. Hampus och Pontus går ju på olika avdelningar ocg idag hann Hampus bli klar först. När jag och Pontus var klara så sa Fredrik att vi skulle se hur Hampus väntade. Vi tittar ut och ser honom så här.

Han sitter vid grinden och ser väldigt väntande ut...hahahaha...ja barn är härliga.

Jag började att skriva detta blogginlägg för ett bra tga sedan men fick aldrig tid att skriva det klart. Alla barnen har hunnit hem och vi har ätit kvällsmat. Småpojkarna beställde pannkakor så det var det som de fick. De blev belåtna. Nu väntar jag bara in Fredrik sedan är det kväll och vi ska bara ta det lugnt.

Jag önskar er läsare en fin kväll.

Intressant?

2 reaktioner på ”I väntans tider

 1. Lotta

  Visst är det härligt med barn.

  Roligt att kunna göra om sin blogg ibland, jag skulle också vilja men vet inte hur man gör.

  Trevlig kväll!

  Svara
 2. Anna

  Fint du har men jag gillade också din förra me alla barnen 🙂 men som du säger man kan alltid ändra. Jag har också gjort om hos mig 🙂
  Barn har alltid så bra svar på allt o så är dom ärliga 🙂
  Kram

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: