web analytics
Gå till innehåll

Ibland måste man tänka på sig själv

Idag fyller min svärmor år så jag säger ett stort GRATTIS till henne!

Önskar dig en fin dag Iris ❤

Jag vaknade upp i morse och kände mig någorlunda utsövd. Skillnad från de förra nätterna då jag inte har fått så mycket sömn. För många tankar som farit runt.

Idag sitter jag i dotterns lägenhet och tar det lugnt. Jag behöver det då stressen lätt tar över när man känner att man måste en massa. Visst får jag dåligt samvete för att jag sitter här men jag måste komma över den tröskeln. Ibland måste jag se vad jag själv behöver och just nu är det ensamhet där jag kan få tid till att enbart tänka på mig själv. Ja jag känner mig så klart enormt egoistisk men återigen...Jag måste tänka på mig själv.

Det har regnat här I Kalmar i natt. Vädret är inte så roligt just nu med andra ord. Men funderar ändå på om jag ska ta en promenad. Det är ju trots allt skönt med frisk luft 😊 samtidigt så måste jag tänka på att vara varmt klädd. Det känns som att jag har en förkylning på gång varje natt och morgon. Den vill inte riktigt bryta ut känns det som.

Jag hoppas ni alla har haft en fin dag så här långt. Önskar er en fin fortsättning på dagen. Kram på er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: