web analytics
Gå till innehåll

Inredning till badrummet

Varje gång jag ska gå på toaletten så är det nästan alltid upptaget. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi är 9 personer i huset och att vi bara har en toalett. Vi har pratat många gånger om att bytta ut toaletten eller rent av försöka bygga en toalett till, men det har bara blivit prat om det.. Vi har vår toalett på ovanvåningen och där har vi ett utrymme som vi skulle kunna tänka oss att kanske bygga ut men frågan är om det hade blivit för mörkt där upp. Halva hallen får inget solljus och det kan då bli mörkt och tråkigt. Hallen blir mer avlång och frågan är om vi hade trivts att ha det så.

På nedervåningen så finns det ingen plats alls att göra om och det är tråkigt för det hade varit suveränt med en toalett eller ett badrum här nere. Det är tur att vi bara har tre tjejer i familjen för hade det varit fler så hade kön varit längre kan jag tänka mig.

Vi har ju ett annat alternativ med och det är att bygga ut toaletten på ovanvåningen. Det blir fortfarande en avlång hall men vi får en större toalett och ett utrymme där jag kan ha tvättmaskin och torktumlare. Det hade varit roligt och få kolla på inredningar till badrummet. Det finns ju så mycket att välja på. Badkar, tvättställ, badrumsmöbler och golv. Ja allt. Vad tycker ni om badrummet på bilden nedan? Jag tycker det ser så mysigt ut.

Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Ha en fin dag.

Badrum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.