web analytics
Gå till innehåll

Intressant och lärorikt

Vaknade med ett tungt huvud i morse. Vet inte om det beror på skiftningarna i vädret eller om det är på grund av terapin i förrgår. Jag brukar bli trött samma dag som jag har varit där och dagen efter. Många tankar och funderingar som virvlar runt och denna gången var det lite extra. Min terapeut gick igenom vissa saker som jag kände igen mig i men ju mer jag tänker på det idag så känns det konstigt på något sätt. Svårt att förklara då jag själv har svårt att förstå. Men det kommer säkert. Det var i alla fall mycket lärorikt och intressant.

Igår gick jag med ångest. Har det lite då och då men igår var det annorlunda på något sätt. Kände mig så ensam och missförstådd. Ändå så var det inget speciellt som hade hänt. Varför jag gick med ångest vet jag faktiskt inte. Jag åkte in en stund till min dotter i Kalmar. Vi pratade bort en stund och spelade spel samtidigt. Det var behövligt. Åkte sedan hem och fixade mat till familjen, sedan blev det en tidig säng för mig.

Idag har jag gjort lite mer nytta. Har plockat lite i hall och kök men måste stoppa mig själv. Tänker på vad min terapeut har sagt: Ta lite i taget och vila.

Jag har ju en tendens att gå på allt på en och samma gång och sedan ligger jag pall i några dagar. Så jag har bestämt mig för att följa min terapeuts råd och inte göra mer för tillfället. Vissa dagar är bättre än andra och vissa dagar sämre. Livet är en berg och dalbana som har snabba svängar.

Funderade på om jag skulle ta en promenad men jag har inte kommit längre än så. Har även funderat på om jag ska fortsätta mitt skrivande. Tycker ju om att skriva men någonstans tar det stop. Ibland vet jag inte vart jag ska börja bara. Jag har hamnat i en svacka kan man säga. Tråkigt men sant. Får vänta ut den och försöka göra det bästa under tiden. Ibland känns det som att det enda jag gör är att gnälla men att skriva här gör att jag får ur mig det jag tänker och känner.

Jag hoppas att ni alla mår bra i alla fall och att ni har fått lite vårväder med solstrålar som värmer.

2 reaktioner på ”Intressant och lärorikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: