web analytics
Gå till innehåll

Ja jag är väl lat då

Det enda jag har gjort idag är att med barnens hjälp städat av hela nedervåningen, ja förutom vårt sovrum. Jag har tagit hand om barnen, roat dom. Gått ut med Sally. Gått till stranden med barnen. Handlat och försökt att samtidigt tänka på mina mattider som faktiskt är viktiga. Jag måste hålla mina tider och jag måste tänka på vad jag äter. Men fan Lisa! Du kunde väl för 17 ha tänkt framåt. Du borde väl sett in i framtiden och ett att trädgården behövde städas???

Det låg lite glasspapper och innehåll från Sallys nallar. Jäkla hund. Hon ska inte få vara ute själv längre. Hon kan ju stöka ner och grannarna kan ju skämmas. Måste få henne att inse det. Hur man nu gör det med en hund.

Ja dagen har varit jättebra men tyvärr så förstördes kvällen med en enda enkel mening. Tänk så lite som ska till för att sudda ut allt roligt som annars har hänt under dagen. Fredrik åkte till jobbet i morse och vi andra började och storstäda nedervåningen. Det enda jag hade kvar att göra var att torka av golven men jag tänkte vänta med det till nu i kväll för efter vi hade städat så gick vi till stranden. Vi solade och barnen badade. När vi gick hem så gick barnen in och hade jag torkat av golven innan så hade jag fått göra om det igen då de var sandiga och dana.

Vi gick och handlade till middagen och fixade den när vi kom hem. Sen gick jag, Pontus och Stéphanie en runda med Sally. Vi lämnade henne sen hemma för att gå och handla något gott till i kväll. Det blev ingredienser till shake.

Dagen har sprungit iväg och vi har blandat dagen med nöje och jobb. Sen kom meningen som gjorde att jag både blev ledsen och besviken. -Är det ingen om har orkat städa upp i trädgården? 

Ja varför har vi inte gjort det? Kan det vara så enkelt som att vi inte såg att det låg en genomskinlig saftbringare på marken? Eller glasspapperna som råkat flyga bort från glaset? Kanske var det så enkelt som att det inte låg där ens när vi gick igenom trädgården sist? Ja så kan det ha varit. Tyvärr så har inte alla den tankegången.

Hade jag sett att detta låg i trädgården så hade jag fanimej plockat upp det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: