web analytics
Gå till innehåll

Jag är nöjd!

Finaldags för melodifestivalen.

 1. Darin 
 2. Pernilla Wahlgren
 3. Andreas Johnsson
 4. Timoteij
 5. Peter Jöback
 6. Ola Svensson
 7. Jessica Andersson
 8. salem al fakir
 9. Anna Bergendahl
 10. Erik Saade

Darin är Darin och han har många fans. Jag är inte en av dom men jag tycker han är duktig. Pernilla Wahlgren är fast i 80-talet. Hon stannade kvar där när alla andra gick vidare. Andreas kan inte sjunga men det kunde däremot Timoteij.

Peter Jöback var ok och det var Ola med. Jessica däremot var helt underbar. Jag får rysningar av att höra hennes låt. Salem al fakir. Ja jag delar inte resten av folkets röst. Jag tycker han ok men det är väl oxå allt. Anna Bergendahl är mycket duktig och likaså Erik Saade.

Det fanns några som jag tyckte skulle kunna vinna, och det var Timoteij, Jessica och Anna. Anna Bergendahl var ju segertippad av svenska folket enligt tidningarna. Jag tycker alla de tre är duktiga och värdiga vinnare, men Jessicas låt var/är helt underbar.

Europas röster: 

 • Ryssland gav Darin 12 p.
 • Serbien gav Ola 12 p
 • Grekland gav Darin
 • Frankrike gav Salem al fakir 12 p
 • Irland gav Ola 12 p
 • Norge gav Salem al fakir 12 p

Svenska juryns röster:

 • Luleå gav Timoteij 12 p
 • Umeå gav Anna Bergendahl 12 p
 • Göteborg gav Anna Bergendahl 12 p
 • Malmö gav Anna Bergendahl 12 p
 • Stockholm gav Salem al fakir 12 p

Ja o det var långt ifrån vad jag själv skulle ha gett, men Anna fick några 12:or så jag får vara nöjd med det, och det visade sig att hon var svenskarnas favorit. Hon fick 132 p av svenskarna. Det räckte hela vägen så kvällens vinnare blev Anna Bergendahl!

Erik Saade kom tvåa och Salem al fakir kom trea. Pernilla Wahlgren kom sist med sina 12 p.

Ja! Jag är nöjd!

Pernilla tyckte det var snålt för att de fick själva betala för sina biljetter. Det blev inga fribiljetter trots att de är med o tävlar. Nej! Varför i hela fridens namn skulle de ha gratisbiljetter för när alla andra får betala?

aftonbladet - sydsvenskan - expressen - dn - dn - dn

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Jag är nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: