web analytics
Gå till innehåll

Jag finns men räknas inte

En dag som började bra men som till sist fick mig att börja tänka mer än vad jag behövde.

Vi städade hallen och fick undan alla skor och ytterkläder som inte passar årstiden. Sedan tog jag och städade av köket efter middagen.

Nu ikväll så bakade jag, Tove och Beatrice muffins och chokladbullar till fikan. Tänkte att det skulle bli mysigt och trevligt. Det blev det väl med på ett sätt men mitt humör hann sänkas.

Jag står i köket och pratar men mitt i samtalet går personen i fråga bara. Jag blev så förvånad när jag vände mig om och såg att jag var själv. Ja egentligen ska jag inte bli förvånad för jag borde vara van för det händer hela tiden. Jag börjar dock bli trött på det. Jag känner mig osynlig. Det är kanske det jag är för vissa. Jag finns men räknas inte.

God natt

Jag ska lägga mig nu och hoppas på att släppa tankarna och försöka sova. Sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: