web analytics
Gå till innehåll

Jag går på lätta vingar

God morgon alla fina. Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit som en stock 🙂 Barnen är i skolan och jag sitter här med en kopp kaffe i min hand. Det är fint väder ute och jag känner mig otroligt glad idag. Det känns som att jag går på lätta vingar 😉 Tänk att man kan få känna så ibland...

Min väninnas dotter fyller år snart så jag ska upp och göra något fint till henne hade jag tänkt mig. Göra något smycke kanske och sedan ett kort som hon kan få. Flickan blir 10 år så det måste ju vara lite över det där lilla extra 🙂

Har ni några planer för dagen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: