Gå till innehåll

Jag har nog valt fel yrke

I mitt nästa liv så ska jag bli tandläkare. Inte för att man som tandläkare får behålla alla de pengar som patienterna betalar men ändå. Igår så gick en flisa av från min framtand. Jag är så rädd om mina tänder så jag slängde mig på luren och ringde min tandläkare direkt. Dom hade inte tid. Fullbokat. Jag frågade om de inte hade någon annan på plats och det hade dom men han var fullbokad han med. Men de var så snälla så att de skulle klämma in mig mellan två andra patienter. Jag fick en tid och jag längtade tills den tiden skulle komma. Någon timma senare så ringde sköterskan och sa att de hade fått ett återbud. Jag tog den tiden direkt.

Väl hos tandläkaren så tog det bara 15 minuter. Då hade de filat ner en tand och den som en flisan hade gått av på lagade dom till så fint. En kvarts arbete kostade mig 660 kr. Men det var värt varenda en krona.

Idag är det fredag. Precis hela dagen och jag har planer för helgen men mer om det får ni läsa om efter helgen 🙂 Jag kommer inte vara här inne under hela helgen i alla fall. Vad jag vet just nu 🙂

Jag hoppas ni alla får en trevlig fredag och en mysig helg. Kram på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: