web analytics
Gå till innehåll

Julen fortsätter

Då var alla sju barnen samlade under samma tak. Det är inte så ofta nuförtiden som de är det, men det har ju sina naturliga förklaringar. Sex av barnen bor hemma men den äldsta på 20 år bor i Skåne.

Sonen och hans flickvän fick öppna sina julklappar idag och de var som små barn på julafton hahaha. De älskar verkligen paket och då är d ju så roligt att ge dom. De fick lite blandade saker. Filmer, saker till hemmet (mestadels till bak för sonen älskar att baka) Små prydnadssaker och julsaker. De fick sin första gemensamma tomte. Vi har en likadan som vi har döpt till Rutger. Deras heter Bertil 🙂

Själv måste jag ha varit mycket snäll under det gångna året för jag fick mycket fina saker 🙂 Jag har sagt flera gånger att jag vill ha en kaffemaskin och nu äntligen så fick jag en 🙂 Den var jättefin och den brygger så gott kaffe. Kapslarna är dock inte så billiga men de är värda det.

Jag fick filmer och en bok. Samt grytlappar. Det sistnämnda behövs alltid här hemma. De får ben och går iväg och jag hittar dom sällan. Dessa ska jag nog kedja fast vid spisen hahaha.

Dottern Stéphanie köpte ett stämpelsätt som jag kan ha när jag scrappar. Jag har blivit av med mina andra. Blivit av med är kanske fel ord för jag tror att det är jag själv som är boven i dramat. Jag har förmodligen lagt undan dom och kommer inte ihåg vart. Nu fick jag en liten låda med blandade stämplar i 🙂 En liten tomte på en gunghäst samt en t-shirt fick jag med.

André och Katty öppnar julklapparna

Några av mina julklappar. Jag fick en läslampa med till bilen och en CD skiva från Så mycket bättre med. 

Vår egen lilla hustomte Rutger 🙂

Ha en fin fortsättning på julhelgen 🙂

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv Sjubarnsmamma

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: