web analytics
Gå till innehåll

Kan man älska nån på avstånd?

Ja det kan man göra. Den meningen är en titel på en låt som Vikingarna sjöng och den passar så bra in när jag tänker på min äldsta son och hans flickvän.

Igår var jag, Fredrik, Angelica och lilla Alizia iväg precis hela dagen. Mina andra barn hade Tove hand om. (Tack för hjälpen!) Vi åkte för att träffa min äldsta son. Det tog några timmar att åka dit och lika många timmar att åka hem så klart. Men dagen gick väldigt fort men man var rätt så trött när vi kom hem.

Idag så fyller min man år och jag ska slå in hans paket. Vi ska fira honom lite senare då han jobbar nu. Det ska bli roligt att få ha familjen samlad under samma tak men alla kan tyvärr inte närvara. Min äldsta son är där han är och Robin jobbar flera flera mil härifrån.

VÄdret ute är ju inte det roligaste precis. Det blåser och är grått och kallt. Regnet kommer emellanåt. Jag som hade hoppats på lite sol så man kunde sitta ute i trädgården och fika ikväll, men det får bli runt köksbordet i stället!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka vila min onda rygg lite. Ni får ha en fin dag mina vänner. Sköt ome r!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: