web analytics
Gå till innehåll

Konfirmationsdagen är snart här

Idag var och och Stéphanie i Kalmar för att hälsa på min son. Det var roligt och träffa honom igen. Vi åkte till Eko med hans flickvän. Tvillingarna ska ju konfirmeras nu på lördag så tänkte vi skulle se om de hade det vi behövde. Det hade dom plus lite till men ändå så hittade jag inget till Benjamin. Han är svår att köpa till för jag vet inte riktigt vad han skulle vilja ha. Beatrice hittade jag hur mycket som helst till men det är lättare att köpa till en tjej i den åldern. Vi kommer nog på något till Benjamin. Jag vill ju ha något som han kan spara och ha som minne.

Vädret idag var bra i alla fall. Skönt det. Igår så regnade det och för några dagar sedan så snöade det. Ja vädret ändrar sig ordentligt. Det har inte varit varmt men man kunde ju gå ute utan att frysa. Dock så hade jag min höstjacka på  mig 🙂

Vi åt lunch på Subway innan vi tog oss an Kalmar. Åt sallad med skinka och stark ost. Det var gott, men gud så mätt jag blev. Det är det som är meningen i och för sig men jag orkade inte äta allt.

Nu är det kväll och det är dags att lägga sig. är så trött Ni får ha en fin kväll. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: