web analytics
Gå till innehåll

Krama en telefonlur

Idag är jag borta nästan hela dagen. Jag ska träffa sonen i Skåne. Det ska bli så härligt. Jag har ju inte sett honom på någon månad nu. Vi har nästan daglig kontakt men jag vill krama om honom med. Kan ju inte sitta här och krama en telefonlur 😉

Det tar någon timma att ta sig ner men det är värt det. Jag har en bok med mig. Jag har ju samlingsnovellerna med Johan Theorin. Jag fick den på mors dag och jag har börjat att läsa den. Jag älskar Johan Theorin och hans böcker. De är så bra!

Vädret är perfekt att åka i en bil med. Det är inte för varmt och än så länge så regnar det inte. Har jag tur så kan jag vila lite på vägen ner med. Det hade inte varit så dumt. Jag är dödstrött och då har dagen inte börjat än nästan.

Ni får alla ha en fin dag.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: