web analytics
Gå till innehåll

Kronprinsessan firades på Solliden

Vår Kronprinsessa fyllde 45 år igår och det firades naturligtvis här I Borgholm. Jag, Hampus och Beatrice gick till Solliden för att hylla henne. Hampus med Kulturskolans kör sjöng för henne och alla andra som var fär. Dom var superduktiga.

Det var mycket folk på plats men det var en härlig dag med sol men även små vindar som svepte förbi mellan varven.

Idag händer det inte så mycket. Victorialoppet går av stapeln men det är väl allt tror jag. Själv ska jag ta dagen som den kommer och fånga de små stunderna som förgyller ens liv. Ikväll kommer det bli massor av den varan för då har jag fyra av mina barnbarn på plats 😊❤️

Önskar er alla en fin dag ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: