web analytics
Gå till innehåll

Långpromenad på Mors dag

Jag vaknade i morse och behövde gå på toaletten. Jag blev väldigt förvånad över att Robin och Tove var vakna men det var dom. De var uppe med 😉 Det första min son var: Vad gör du uppe? Jag kände mig så älskvärd så 🙂 Jag förstod vad han menade. Jag skulle inte vara uppe utan ligga kvar i sängen och vänta in frukostbrickan, men jag var tvungen att gå på toaletten 🙂

Jag gick ner igen och satte mig på sängen och in kommer barnen och Fredrik med frukostbrickan, blommor och presenter. Så gulligt av dom. Jag fick många fina saker. Rent för många men jag uppskattade dom alla. Nedan ser ni vad jag fick.

Mors dag

Mors dag

Mors dag

Mors dag

Mors dag

Mors dag

 

Av Stéphanie fick jag en vas, pennvässare, suddgummi och pennor

Mors dag

Mors dag

Mors dag

Mors dag

 

Av Beatrice fick jag ett armband som hon gjort själv med trådar

Mors dag

 

Av Robin fick jag en tialott samt Aladdinask

Mors dag

Jag har verkligen blivit firad idag. Vi åt pastasallad idag. Vi hade även kyckling och bacon för dom som ville ha det. Det var både gott och trevligt. Efter maten så gick jag och vilade. Jag var rätt så trött faktiskt. Jag, Fredrik, Stéphanie, Beatrice och Benjamin åkte in till Kalmar i förmiddags och gick Östersjöloppet. Ja Stéphanie sprang men vi andra gick. Det var mycket trevligt för naturen var verkligen vacker. Nedan ser ni lite bilder på det.

Stensö

Stensö

Stensö

Stensö

Jag hoppas ni alla har haft en fin Mors dag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: