web analytics
Gå till innehåll

Långpromenad till hamnen

Jag är ingen vintermänniska men kan ändå uppskatta dagar då det ligger vitt på marken. Bara det inte blåser och är kallt. Vi gick ner mot hamnen idag och vidare in mot kyrkogården. Det var helt underbart vackert.

Det var en och en annan ute och gick idag. Fler igår dock då det var blåsigare och kallare. Några ankor gick oss till mötes i hamnen. Vackra djur.

Jag tittade till pappas grav och hade med oss några ljus som vi tände. Det var fridfullt och vackert idag.

I morgon är det dags för terapi igen. Börjar redan känna smått ångest för det. Förra veckan kändes allt så bra. Lägre förväntansångest och lägre ångest vid start på traumaminnet. Att jag har högre ångest nu kan i och för sig bero på lyssnandet av det under veckan där jag är närvarande och ser allt inför mina slutna ögon. Att lyssna medför så mycket annat. Drar upp så mycket sorg. Men det blir bra i slutändan. Jag får tänka så.

Ni får ha en fin kväll mina vänner!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: