web analytics
Gå till innehåll

Levande minne

Nu älskar Sally livet. Äntligen kan hon få ligga på sin trappa och njuta av solen. Hon behöver duscha men det tar jag till helgen. Att ligga och dra sig i gräsmattan är ju bland det bästa hon vet. Tänkte klippa ner henne med. Skönt för henne och bli av med den långa pälsen.

Sally född 2014

Sally är 8 1/2 år nu. Tiden har verkligen gått fort. Hon är ett levande minne av Carina då jag delvis fick Sally av henne. Jag parade Sally för att förhoppningsvis få en tik som jag kunde spara för att minnet av Carina skulle finnas i form av ett liv. Mimmi föddes för 3 1/2 år sedan och förhoppningsvis kan jag få en tik av henne den dagen hon blir parad.

Mimmi född 2019

I januari var det 5 år sedan som Carina gick bort. Ska planera in en dag framöver när barnens sommarlov börjar att åka till hennes grav och hälsa på. Det är tyvärr rent för sällan vi åker dit. Blir en gång om året. Ja jag skäms, men tiden räcker inte till. Fredrik jobbar på vardagarna. Var fjärde helg har han jouren och där emellan har han sin hobby med järnvägen. Det tar en hel dag att åka fram och tillbaka. Det är ändå några timmar bort. Men hon finns i mina tankar varje dag och hon har sin plats i min bokhylla vid ljuset som brinner 24 timmar om dygnet. Hittade en jättefin ängel med ett brinnande ljus för några år sedan. Det har stått tänt sedan dess och fungerar fortfarande. De enda gångerna som det har varit släckt är när vi har flyttat det. Bra kvalitet. Ja...Ibland har man tur och hittar bra saker som verkligen håller!

Det är kväll nu och jag ska göra mig i ordning för sängen. Sitter här själv i stort sett. Fredrik sover och pojkarna är på ovanvåningen. Så det är lika bra och lägga sig. Eller....Ja jag ska nog läsa i min bok: Den andre av prins Harry. Började på den förra veckan. Har inte kommit långt men av det jag har läst så finner jag den intressant.

Jag hoppas att ni alla har haft en fin dag. Önskar er en trevlig kväll. Kram kram ❤️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: