web analytics
Gå till innehåll

Lite av varje en dag som denna

Det är väl konstigt. Strax innan jag sätter mig vid datorn så bestämmer jag mig för att skriva blogg. När jag väl har satt mig där och ska skriva så får jag inte fram ett enda ord. Jag vet inte vad jag ska skriva. Ointressant liv med andra ord, eller så tycker man att det man har gjort under dagen är inte så mycket att skriva om, men jag gör ett försök.

Hela förmiddagen satt jag med mina smycken och fixade några halsband och några änglar. Jag satte igång en maskin tvätt och sedan plockade jag lite här nere i hallen. När klockan var ca 13:40 så började jag gå till dagis för att hämta de små och sedan gick jag till skolan och lämnade in lappen till tvillingarna. Det var om försäljning av majblommor. Sedan var det raka vägen till Kina restaurangen.

Där satt vi tre och väntade på Fredrik och Rasmus (Fredriks stora son). De kom och vi åt lite mat. Hampus och Pontus åt glass och drack läsk. De hade ju ätit på dagis. 14:50 skulle Hampus till tandläkaren så vi gick 10 minuter innan. Det gick jättebra hos tandläkaren. Hampus var så duktig.

Fredrik jobbar över idag och har inte kommit hem än. Själv sitter jag här nu nyduschad och trött. Jag och tvillingarna samt Stéphanie har flyttat möbler uppe i pojkarnas rum och jag har sorterat och slängt. Kanske inte så konstigt att man är trött.

Nu väntas Big Borther och sedan blir det sängen. Till alla er som läser önskar jag en fin och trevlig kväll. Sköt om er.

Här nedan ser ni Hampus och Pontus äta glass.

 

Intressant?

1 reaktion på ”Lite av varje en dag som denna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: