web analytics
Gå till innehåll

Ljudvågor

Uppe före tuppen idag. Kunde inte sova så det var lika bra att gå upp. Det är rätt så skönt att sitta här i det tysta. Klockan är runt tre på natten. Förmodligen så kommer jag vara ganska så trött under dagen  men jag får ta dagen som den kommer.

Igår hördes två stora smälla här i Borgholm. Ja förmodligen lite överallt på Öland. Jag satt vid datorn när allt började skaka. Lampan och min skärm gungade till ordentligt. Strax efter så kom det en ny smäll. Jag hörde flygplan i luften så jag förstod att det hade något med det att göra. Det var ljudvågor av något slag.

Idag ska jag ta tag i tvätten här hemma. Har en del att vika och lägga in i skåpen. Har dessutom slängt ut vår stora TV_bänk och satt in en annan som vi köpt. Det blev mycket bättre nu. Ska bara få tag på hyllor som vi kan sätta upp på väggen så jag kan få upp pappas foto.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och fortsätta att njuta av lugnet. Ha en fin dag!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

52 reaktioner på ”Ljudvågor

    1. Lisa

      Jo det gick bra. Var något trött, men det var att försöka hålla igång i alla fall. Plockade och donade här hemma.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.