web analytics
Gå till innehåll

Lösningen finns hos fansen

Idag har jag två barn hemma. Pontus hade feber i natt och han är så hostig och förkyld. i morse hade han spytt ner golvet på toaletten. Hampus är oxå hemma idag. Han vaknade med ont i huvudet så det går säkert något nu. Jag skulle egentligen till min samtalskontakt idag men fick ringa återbud.

Barnen sitter just nu lite vid datorn så jag passade på att läsa lite nyheter på nätet. Hamnade på nyheten om pappan som blev mördad under en fotbollsmatch. En stor tragedi och jag förstår inte hur någon kan ge sig hän så mycket så att det blir blodigt allvarligt för dom. Det är bara en vanlig match mellan två lag. Det är helt vansinnigt.

Lösningen finns fiis fansen skriver Dagens Nyheter och det kan jag väl hålla med om för det är ju dom som står i skuld till detta. Ja inte alla naturligtvis men det är ju fans som mördade denna oskyldiga pappa. Det är otroligt tragiskt.

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan ska jag mysa med småpojkarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.