web analytics
Gå till innehåll

Madagaskar 3

Hej mina vänner. Idag har jag haft Pontus hemma. Det var meningen att han skulle gå men hans dag började inte så bra. Jag väckte honom på morgonen och han var rätt så trött.

Lite tjurig och dan så fick vi äntligen kläder på honom. Vi for iväg till dagis och när vi väl har klätt av honom overallen så säger han: Jag vill vara ledig idag.Så har han sagt ibland och då har jag ringt och sagt att han vill vara ledig. Det har slutat varje gång med att vi har fått ringa igen och säga att han har ändrat sig. Jag förklarade för honom att han kunde inte ångra sig igen när vi väl har gått därifrån. Han ville vara hemma.Vi har haft en mysig dag hemma tillsammans.

Fredrik överraskade honom med Madagaskar 3. Han har tjatat om denna film och vi har sagt inte nu varje gång. Han ville hela tiden följa med till ICA när vi skulle handla för det är där filmen var. Idag fick han den och han blev så glad. Med filmen fick han en peruk som han glatt tog på sig. Vi låg i soffan och tittade på filmen och hade hur mysigt som helst.

Jag är med i en tävling där jag kan vinna en presentkod på CDON. Jag skulle gärna vilja ha den presentkoden som julklapp för då hade jag kunnat ge mina barn en extra fin julklapp. För att vinna behöver jag röster så därför frågar jag dig. Vill du ge mig din röst? Det enda du behöver göra är att klicka på bilden nedan. Sedan är det klart. Jag tackar alla som ger mig sin röst och skickar iväg världens största God Jul kram.

Rösta på min recension!
Jag har tvättat för fullt idag. I morgon hinner jag inte med så mycket av den varan för jag ska ner till Skåne över dagen. Ska på möte och sedan träffa min stora son. Ska bli roligt och träffa honom igen. Han har hunnit bli 19 år. Min lille son har blivit stor. 
Jag ska fortsätta här hemma och dona lite sedan blir det att lägga några barn. Ni får ha en fin kväll alla vänner och sköt om er. Kram på er. 

Instagram
Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: