web analytics
Gå till innehåll

Måste tänka över mina krav

Ja jag har tänkt mycket på mina krav. Min man kräver inte att jag ska göra en massa utan det är krav som jag ställt på mig själv, men när saker och ting inte blir gjorda när jag inte är hemma så känns det som att dom kraven tvingas på mig ändå.

Skulle jag halvera dom krav som jag ställer på mig själv så får jag dubbelt upp den dagen jag känner att nu måste något göras. Då är det lättare att göra jobbet när jag ser att det behövs. Det hade varit så mycket lättare om man hade hjälpt åt. Hur länge ska jag orka?

Jag måste börja tänka på mig själv för ingen annan gör det!

Ja...det finns en del att tänka på.

Idag har jag så ont i min vänstra höft och rygg. Det blir att försöka vila så gott det går. Jag har tecknat lite. Eller skissat rättare sagt. Det en början. Inte så snyggt men det får mig att tänka på annat en stund.

Nu blir det en kopp kaffe. Ha det gott och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: