web analytics
Gå till innehåll

Min dag idag

God morgon. Försöker vakna till men et är inte lätt. Har varit vaken flera gånger i natt. Dock så har jag somnat om rätt så fort igen men det blir ingen riktig sömn.  Jag var rätt så trött i morse när jag gick upp. Jag hann in i köket när Beatrice sa till mig att jag förstörde överraskningen. Hon stod och bredde knäckebröd till mig och Benjamin hade lagat kaffe. De hade tänkt sjunga och komma med frukost på sängen. Så gulligt av dom. Jag tackade så mycket.

Ja jag fyller år idag. Det var roligare förr när man fyllde år. För varje år som går så känns det att man blir äldre. Det blir enkelt här hemma. Jag fyller inte jämt så det blir bra med enkelhet. Stéphanie frågade igår vad jag ville ha för mat. I samma stund som BEatrice kommer med förslaget kycklingssallad så tänkte jag på det själv så det blir det och bacon till den som hellre vill ha det än kyckling. Det blir bra.

I morse fick jag en bukett blommor av Fredrik samt av barnen. Till det fick jag ett gratulationskort. Blommorna var jättefina. De står just nu i vatten i köket.

Stéphanies kompis Erica frågade vad jag önskade mig. Jag sa som jag sagt till de andra att jag vet inte. Man har allt i stort sett. Det räcker med att att de gratulerar en. Men jag vet själv hur jag är när andra fyller år. Jag älskar att ge bort presenter. Det är roligt och se vad de andra tycker om gåvan de har fått.

Jag ska påbörja dagen här hemma nu. Ni får ha det gott och sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: